/*! elementor - v3.17.0 - 08-11-2023 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px}

MAERSEN

Disclaimer

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van de websites van MAERSEN de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie onvolledig is, na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. MAERSEN is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van de door MAERSEN ontworpen websites en er kunnen overigens aan de websites ook geen rechten worden ontleend. MAERSEN aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.

Copyright

De websites die MAERSEN ontworpen heeft zijn auteursrechtelijk beschermd. De websites zijn bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hard-copy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van MAERSEN is het niet toegestaan een van de door MAERSEN ontworpen websites op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk anders dan het overeengekomen gebruik van de website.
Daar waar content eigendom is van de opdrachtgever, erkent MAERSEN het auteursrecht en zal deze niet zonder daarvoor ontvangen toestemming vermenigvuldigen en/of wijzigen.

Aansprakelijkheid

De websites zijn bestemd voor het verstrekken van informatie aan en door mijn klanten. Ik heb de inhoud van de door mij ontworpen websites met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kan geen garantie geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op de websites. Ik stel me niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Het is niet toegestaan de door MAERSEN ontworpen websites op te nemen in frames. Ik acht mij niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar een van onze websites.

Alle websites die opgeleverd zijn, worden opgeleverd as-is. Veranderingen door onjuist gebruik en/of wijzigingen die door andere partijen voor en/of na oplevering gemaakt zijn, vallen niet onder de verantwoordelijkheid van MAERSEN.

Merken

Alle woord- en beeldmerken op de door MAERSEN ontworpen website zijn eigendom van MAERSEN, tenzij anders aangegeven in de schriftelijke afspraken tussen MAERSEN en opdrachtgever. Zonder schriftelijke toestemming van MAERSEN en/of opdrachtgever is het niet toegestaan gebruik te maken van het door mij gebruikte merk. Als u meer informatie wilt, kunt u contact opnemen via het contactformulier.
Meer informatie over disclaimer, aansprakelijkheid, copyright en/of merken kan opgevraagd worden via het contactformulier. Deze en overige bepalingen staan ook in het onderstaande document dat als uitgangspunt gebruikt wordt voor eventuele verduidelijking.