/*! elementor - v3.17.0 - 08-11-2023 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px}

MAERSEN

Tarieven

Als ondernemer bent u druk met andere zaken. Uw website wilt u dus gewoon op orde hebben. Daarom bieden wij u een all-inclusive pakket aan. Een totaalpakket waar u voor een vast laag tarief een hoogwaardige website heeft. Zorgeloos uitbesteed en in veel gevallen goedkoper dan waneer u dit zelf zou doen. 

De tarieven die MAERSEN hanteert zijn gericht op het midden- en kleinbedrijf. Door prijsafspraken te maken en een efficiënte werkwijze te hanteren lukt het om ervoor te zorgen dat een uitbesteding in veel gevallen goedkoper is dan zelf een website te onderhouden. Het uitgangspunt is om een win-win situatie te creëren. Een website die met uw bedrijf meegroeit, zonder dat u zich hiermee bezig hoeft te houden. Door uitbesteding bespaart u tijd terwijl u zeker weet dat het goed zit. Zo kunt ú zich richten op úw doelen. Wel zo makkelijk.

Tarieven all-inclusive abonnement

All-inclusive (website, hosting, domein, SSL, persoonlijk emailadres & onderhoud website).

€25,- p/m voor kleine websites.

€50-75,- p/m voor grotere websites. 

(Prijzen zijn excl. BTW)

Alleen een website

Wilt u alleen een website? Dan is de prijs sterk afhankelijk van uw wensten. Neem contact op voor een oriënterend gesprek. Na dit gesprek ontvangt u vrijblijvend een offerte op maat.