/*! elementor - v3.17.0 - 08-11-2023 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px}

MAERSEN

Werkwijze

Het bouwen, hosten en onderhouden van een website is veel werk. Om dit proces efficient te doorlopen zijn er verschillende fases waarin de website tot stand zal komen. De duur van elke fase is afhankelijk van verschillende factoren, maar tijdens de kennismaking kan er een indicatie gegeven worden op basis van uw wensen.

Fase 1 - Kennismaking

In de eerste fase wordt er een vrijblijvend kennismakingsgesprek gepland. Tijdens dit gesprek worden uw wensen in kaart gebracht. De mogelijkheden worden gezamenlijk besproken. Deze kennismaking verplicht u nog tot niets, maar is bedoeld om te kijken of MAERSEN wel de juiste partij is.

Als de opdracht uitvoerbaar is tegen een aantrekkelijk tarief, dan wordt er een offerte opgesteld. Als u akkoord gaat met de offerte, dan ondertekent u deze en start fase 2.

Fase 2 - Afstemmen van ontwerp

In de tweede fase wordt het (basis) ontwerp verder uitgewerkt. Er zal een eerste versie van de website gemaakt worden. In fase 2 levert u eventuele content aan van teksten en afbeeldingen die op de website dienen te komen. Eventuele wijzigingen kunnen nog doorgevoerd worden in overleg. Deze fase wordt afgerond met een oplevering. De website is nu toegankelijk voor iedereen op het internet.

Fase 3 - Onderhoudsperiode I

Gedurende het eerste jaar na oplevering kan het zijn dat er nog kleine wijzigingen doorgevoerd worden om de website te fine-tunen. Dit zal veelal op de achtergrond plaatsvinden. Gedurende deze periode zal er ook aandacht zijn voor de vindbaarheid op internet (SEO) en eventuele marketing. Deze fase eindigt 1 jaar na oplevering.

Fase 4 - Onderhoudsperiode II

Na het eerste jaar wordt de website kritisch geanalyseerd en wordt er gekeken hoe de website presteert. Op basis daarvan wordt er een onderhoudsplan opgesteld. Deze fase herhaalt zich zolang het abonnement loopt tegen een vast laag tarief.

CIW gecertificeerd